Hoofdpagina

Uit Wiki Opgavengestuurdwerken
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom bij de Wiki Opgaven gestuurd werken


OGW logo 2kl.RGB.png
ResultatenOGW.png
Citaat uit artikel: Teamrollen in Rijswijk - door A+O fonds Gemeenten - klik voor volledig artikel.

Opgaven gestuurd werken betekent dat alles wat je doet is gericht op het realiseren van concrete (maatschappelijke) opgaven! Effectief teamspel en samenwerking met andere partijen vormen de motor om dat te doen. Opgaven gestuurd werken kan je voor één of voor enkele opgaven, maar ook organisatiebreed toepassen.
Opgaven gestuurd werken is ontwikkeld door Partners+Pröpper in nauwe samenwerking met diverse coproducenten binnen het openbaar bestuur.
Het artikel Naar een opgaven gestuurde organisatie: samen meer realiseren, Partners+Pröpper, november 2012 ligt aan de basis van dit gedachtegoed.

Wij ontwikkelen de technologie die je daarbij helpt. Dit omvat een unieke methodiek, een werkwijze om in teams te bouwen, een uitgebreid repertoire aan gereedschap, trainingen en leerwerkplaatsen, instrumenten voor persoonlijke ontwikkeling, alsmede een online ICT-applicatie voor opgaven gestuurd werken. We begeleiden opgaveteams bij het realiseren van (maatschappelijke) opgaven, we leiden mensen op en certificeren hen.
Startscherm van onze online applicatie voor Opgaven gestuurd werken
Ons artikel: 'Naar een opgaven gestuurde organisatie' (klik om het artikel te downloaden).


Je bent nu op de hoofdpagina. Via de inhoudsopgave kan je naar verschillende onderwerpen binnen deze wiki navigeren. Deze wiki is werk in uitvoering.

Inhoudsopgave


Wat en hoe?

De zaak

Het team


Blog: Het Amerikaanse leger als Opgaven gestuurde organisatie!
Woordenboek opgaven gestuurd werken
Vragen en antwoorden
Contact.

Bekijk de video 'Opgaven gestuurd werken in één minuut'OGW logo lang 2 kleur.png (c) Partners+Pröpper B.V. Alle rechten voorbehouden: Intellectueel eigendom en Auteursrecht.