Hélène van der der Zande

Hélène van der Zande
Senior Adviseur

Telefoon:
+31 (0)6 25 14 80 08

E-mail:
h.vanderzande@partnersenpropper.nl

Expertise:
Hélène van der Zande is adviseur bij Partners+Pröpper. Zij is betrokken bij de ontwikkeling en de toepassing van ‘Opgaven Gestuurd Werken’ binnen de publieke sector. Daarnaast werkt zij mee aan opdrachten waar het bedrijfsleven bij betrokken is.

Hélène startte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht als adviseur bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Daar ontstond haar voorkeur voor activiteiten die zich begeven op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven. In de loop der jaren specialiseerde Hélène zich verder op het gebied van communicatie, lobby, het organiseren van bijeenkomsten en relatiebeheer. Ze heeft hierin ruime ervaring opgedaan, onder meer bij een communicatiebureau en VNO-NCW Brabant Zeeland.

Als je Hélène tegenkomt in haar vrije tijd is de kans groot dat ze zich begeeft in gezelschap. Ze vindt het leuk om samen met familie en vrienden dingen te ondernemen, te koken, eten en een glas wijn te drinken. Ontspanning is voor haar ook: met regelmaat in de sportschool op een spinningfiets stappen, fotograferen, dagelijks wandelen met Boaz (de hond) en af en toe lekker met een boek op de bank.

Meld u aan en ontvang een email als er nieuwe berichten op de website staan: