Contact

Kom met ons in contact

Heeft u een vraag of een opmerking voor Opgaven Gestuurd Werken? Laat het ons snel weten en wij zorgen dat we spoedig contact met u opnemen.

Onderaan deze pagina kunt u ook de verschillende producten bekijken, bij de productpagina's is meer informatie te vinden en gerichter contact te maken.

Liever een mailtje sturen of even bellen? Dat kan ook. Zie daarvoor de contactgegevens op deze pagina.

Contactgegevens

Rembrandterf 15

5261 XS Vught

Telefoon: 073 - 658 70 80

Email: ogw@partnersenpropper.nl

Bekijk onze producten:

Het OGW handboek

Dit handboek helpt je om Opgaven Gestuurd Werken succesvol toe te passen in je eigen dagelijkse praktijk. Ook bij complexe vraagstukken en tegenstrijdige belangen. Het boek is de uitkomst van 35 jaar ervaring in de publieke zaak. Aan de hand van tachtig praktijkvoorbeelden, inzichtgevende infographics en praktisch 'gereedschap' laat Igno Pröpper zien dát, waarom en vooral hóe deze methode werkt. Voor iedereen die vooruit wil!

Handboek + OGW Vraagbaak

Een andere werkwijze leer je niet door er veel over te lezen. Maak daarom gebruik van onze OGW-Vraagbaak om tijdens een aantal persoonlijke gesprekken in te gaan op jouw vragen voor gerichte aanwijzingen, bouwstenen en toelichting.

Boek Igno Pröpper als spreker

Igno Pröpper is de grondlegger van Opgaven Gestuurd Werken en auteur van het gelijknamige handboek. Met zijn visionaire inzichten weet hij als geen ander mensen vanuit de overheid, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te (ver)binden.

Opleiding Adviseur Zorg Welzijn

Werk opgaven gestuurd en domeinoverstijgend samen aan complexe problematiek! Deze opleiding verzorgen we samen met SBO en Ront Management consultants.

SPEL Opgaven Gestuurd Werken

Leer spelenderwijs de kern van Opgaven Gestuurd Werken te doorgronden. Wie het meeste maatschappelijke rendement realiseert wint! Voor iedereen die op een actieve manier wil kennismaken met Opgaven Gestuurd Werken.

Quick Scan

Ondersteuning voor organisatieontwikkeling en een gezamenlijke werkwijze. Krijg snel inzicht en een goed advies om op voort te bouwen! Direct resultaat vanuit een frisse blik en ons expertoordeel.

Maak je eigen Co-creatiecirkels

Het team van Opgaven Gestuurd Werken biedt je deze online tool aan. Je kan zoveel co-creatiecirkels maken als je wilt. Deze tool kun je in samenhang met het boek ‘Opgaven Gestuurd Werken’ gebruiken.

Gratis Consult

Stel je vragen over Opgaven Gestuurd Werken in een kort persoonlijk gesprek.  In een twintig-minutengesprek met Bart Litjens verkennen we samen hoe Opgaven Gestuurd Werken jou, je team of organisatie vooruit kan helpen!

Opleiding OGW

Wil je met energie en plezier bijdragen aan opgaven? Samen het verschil maken? Denk je ook soms: ‘Ik wil concrete resultaten, maar mijn omgeving remt en compliceert’? Dan is deze opleiding voor JOU! Het biedt een andere manier van kijken en doen. Baanbrekend samenwerken met energie voor het realiseren van gezamenlijke opgaven.

Masterclass voor bouwmeesters

Realiseren van maatschappelijke opgaven vraagt bouwmeesterschap! Neem het voortouw om deze nieuwe rol binnen jouw organisatie goed te verankeren. Wij begeleiden je naar goed bouwmeesterchap.

Leer-werk plaats

Trainen, werken, leren en veranderen gaan hand in hand in onze leerwerkplaats! Voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar concrete opgaven. Voor iedereen die leren direct wil combineren met doen en realiseren! Aan de slag!

de Proeverij

Maak op een prikkelende manier kennis met Opgaven Gestuurd Werken. Tijdens en beknopt en intensief programma van een dagdeel maak je kennis en ga je vooral ook ‘aan de slag’! Opgaven gestuurd werken is vooral een kwestie van doen: ‘leren door doen!

OGW nieuws

Voor denkers en doeners in de publieke zaak.

Schuiven naar boven